RÓLAM

Várhelyi Dóra vagyok, szabadúszó webdesigner, a Dorka Design megálmodója és tulajdonosa.

Modern és letisztult stílusban készítek weboldalakat kezdő- és kisvállalkozások számára. Elsősorban vállalkozó nőkkel dolgozom együtt, de szívesen vállalok időnként férfiasabb témájú projekteket is. 

szabadúszó webdesigner

Szia! Dorka vagyok, ismerj meg!

Dunaújvárosban születtem és éltem életem nagy részében, jelenleg Székesfehérváron élek. 16 évig dolgoztam alkalmazottként a kereskedelemben, viszont 2019-ben váratlanul úgy alakult, hogy munkanélküli lettem. Nem nagyon tudtam, hogy mihez is fogok kezdeni. Egyet biztosan tudtam: szeretnék a magam ura lenni és olyat csinálni, ami boldogsággal és büszkeséggel tölt el. 

Úgy döntöttem, hogy kell egy kis pihenés és tanulni szeretnék. Hetekig kerestem, hogy milyen szakmát válasszak, de semmi sem fogott meg igazán. Aztán szembe jött velem a Webdesignsuli hirdetése és rögtön megfogott. Éreztem, hogy nekem ez kell, egy kreatív szakma! Szabadúszó webdesigner leszek! Így belevágtam és meghoztam életem egyik legjobb döntését. A tanfolyam remek alapokat adott ahhoz, hogy elinduljak ezen az úton.

Szeretem, amit csinálok!

Az alkotás, a munka folyamata, ahogyan a sok apró részletből összeáll a nagy kerek egész, amikor az ember ránéz a végeredményre és azt mondja, igen, ezt én csináltam, szuper lett!

A munkámmal szeretném támogatni azokat a kezdő- és kis vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, akik még az út elején járnak, mertek nagyot álmodni és azon dolgoznak, hogy megvalósítsák az álmaikat. Akik függetlenségre vágynak és készek is ezért a tettek mezejére lépni. 

Ha magadra ismersz és tetszenek a munkáim, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és dolgozzunk együtt! Kialakítjuk a marketing stratégiádat és segítek eligazodni az online világban. Ha szeretnéd, hosszútávon is leveszem a vállaidról a terhet és karban tartom weboldalad, kezelem a social média felületeid. 

Kedves LÁTOGATÓ!

Legkorábban 2024. Szeptemberétől tudok új projektet vállalni. Kérlek ezt vedd figyelembe árajánlat kérése előtt.