PORTFÓLIÓ

Válogatás kedvenc munkáimból

Dana Leda webshopkészítés

Vanda ógörög szobrászati formagyertyákat és illatviaszokat készít minőségi alapanyagokból, vegán viasz felhasználásával. Vállalkozása folyamatosan növekszik, így szüksége volt egy webshopra. Az arculatát saját maga készítette, kérése az volt, hogy ezeket a fontokat és neutrális színekeket használjuk a shopban is. Nézd meg élőben itt.

M&M Fashion webshopkészítés

Merci 2021-ben álmait követve megalapította saját márkáját. A kollekciók sokoldalúságának köszönhetően minden korosztály megtalálja a számára tökéletes darabot. Fontos számára, hogy olyan ruhákat forgalmazzon, amelyek a nőiességet testesítik meg, prémium anyagokból készülnek, és exkluzív megjelenést kölcsönöznek. Nézd meg élőben itt.

Kutassy Method weboldalkészítés

Timi táplálkozási tanácsadással, étrendtervezéssel foglalkozik, emellett előadásokat is tart. Célközönsége főleg 25-40 év közötti nők, általában párkapcsolatban. Diplomásak és/vagy felelős pozícióban dolgoznak. Általában járnak edzőterembe, valamilyen sportfoglalkozásra, akár személyi edzőhöz. A kérés egy letisztult, minimál stílusú, honlap volt fehér háttérrel és világos olive árnyalatokkal. Nézd meg élőben itt.

Peerless weboldalkészítés

Peerless családi vállalkozás, melynek fő tevékenysége a zöldterület-kezelés. A szolgáltatások között megtalálható a gaz-és parlagfűirtás, faipari munkák, fűnyírás, fűkaszálás, hóeltakarítás és síkosságmentesítés is. Tamás szeretett volna egy grafikákkal színesített honlapot, így ennek a kérésnek eleget téve, szerintem nagyon egyedi lett a végeredmény. Nézd meg élőben itt.

Johanna Photo weboldalkészítés

Johanna fiatal fotográfus, vállal portré, családi, jegyes és esküvői fotózást is. Kérése az volt, hogy a zöld és a barna színek domináljanak, illetve egy barátságos kézírásos betűtípust is használjunk, ami passzol a személyiségéhez.
A honlap dizájnjával harmonizáló névjegykártyák és ajándékutalványok is készültek. Nézd meg élőben itt.

Onody Ágnes arculattervezés

Áginak sminkes vállalkozása van. Megtanítja vendégeinek, hogyan sminkeljék magukat helyesen. Jeles esemény alkalmával pedig hosszan tartó, a vendég igényeire szabott sminket készít. Célközönsége azok a nők, akik egy fontos esemény alkalmával szeretnének még szebbek és magabiztosabbak lenni. Minden korosztály számíthat rá, legyen szó ballagásról, menyasszonyi, vagy örömanya sminkről.  

MD Fitness arculattervezés

Az MD Fitness Stúdió tulajdonosa, Dorka egy türkiz és szürke színű arculatot képzelt el, ami fiatalos, letisztult és modern. Célközönség a fiatal és középkorú nők, akiknek kevés a szabadidejük, de szeretnek sportolni.
A stúdió Székesfehérváron található, felszerelve a legmodernebb gépekkel, E-Fit és funkcionális edzéssel.

Midász Elektro Kft. arculattervezés

A Midász Elektro Kft. teljeskörű szolgáltatást nyújt mindenben, ami villanyszerelés.
A logó mellett készült névjegykártya, levélpapír és email aláírás is.
A kérés a modern, minimál, letisztult, lényegre törő stílus volt, szürke, fekete és – Midászból kiindulva, akinek minden arannyá válik a kezében – arany színekkel.

LOGÓTERVEZÉS

Van, amikor nincs szükség további grafikai elemekre, elég egy logó is indulásként. Önmagában csak egy logót nem tervezek, hiszen ez nem egyenlő az arculattal. Fontos meghatározni a színeket, betűtípusokat, formákat és mintázatokat. Így minden esetben arculattervezésről beszélünk. 

EGYÉB GRAFIKÁK

Szívesen eleget teszek más jellegű megkereséseknek is. Nagyon szeretem az esküvők világát, így tervezek esküvői meghívókat is, vagy akár egy komplett esküvői arculatot, legyen szó ültetőkártytáról, menülapról, vagy egyéb kiegészítőkről. Emellett a babaposzterek készítése a hobbim, de felnőtt születésnapi posztert is szívesen készítek.